Expert Plus

Expert Plus – Sikkert og slidstærkt låsesystem

Kaba Expert Plus låsesystem er et af de mest sikre systemer på markedet både på grund af opbygningen af selve låsecylinderen og nøglen samt den lange kopisikkerhed. Kaba Expert Plus nøglen er designet sådan, at det ikke har nogen betydning, hvordan nøglen vendes, når du sætter den i låsen, og den er derfor rigtig brugervenlig i alle aldre. Stiftrækkerne er desuden placeret i forskellige vinkler for at øge antallet af låsekombinationer. Det er samtidig et meget slidstærkt system, hvor mekanikken er testet ved at låse den op 1 million gange, uden at cylinderen blev slidt op. Derfor anbefaler Låse-Specialisten John R. Hanson denne lås, hvor du vil være ekstra omhyggelig med sikkerheden.

Kaba Expert Plus

Kopisikret frem til 2033

En af de største fordele ved at vælge Kaba Expert Plus er, at nøglen og cylinder er kopisikret foreløbigt frem til 2033. Det er langt mere end andre systemer og giver dig en lang kopisikkerhed. Når et låsesystem er kopisikret betyder det, at nøgler ikke kan laves på en hælebar, men skal laves hos godkendte låsesmede. Desuden registreres alle nøgler, og dermed øges nøglesikkerheden og sikkerheden i det hele taget. Låsesystemet fås som både hængelås samt i et stort cylinderprogram, der passer til alle døre.

Kontakt os i dag

Vil du høre mere om Kaba Expert Plus låsesystem, så er vi klar til at hjælpe dig. Du kan ringe på telefon 36 30 03 75 eller sende en mail til valby@laase.dk. Vi er din lokale låsesmed i Valby, og Frederiksberg, og du er altid velkommen til at besøge vores butik på Vigerslev Allé 19 i Valby.