Gratis sikkerhedstjek

I hele København og omegn.

Tilbud om GRATIS sikkerhedstjek af din bolig

Er du i tvivl om, hvorvidt dit hjem er tilstrækkeligt beskyttet mod indbrud? Ønsker du vejledning om, hvordan du kan forbedre sikkerheden i din bolig? Hos Låsespecialsiten i Valby tilbyder et gratis sikkerhedstjek af din bolig, så du kan være sikker på, at dit hjem er så sikkert som muligt.

Det er altid mere hensigtsmæssigt at forebygge end at skulle handle, når skaden allerede er sket. Kontakt os på telefon 36 30 03 75, send en e-mail til Valby@laase.dk eller udfyld vores kontaktformular for at aftale et gratis sikkerhedstjek af dit hjem.

Bliv ringet op

Skriv til os og vi ringer dig op hurtigst muligt

Hvad endebær et gratis sikkerhedstjek?

Under et sikkerhedstjek vil vi gennemgå dit hjem for at opdage potentielle sikkerhedssvagheder. Indholdet af sikkerhedstjekket varierer fra bolig til bolig, men vi fokuserer ofte på følgende områder:

Døre og vinduer: Er de robuste nok til at modstå indbrud, eller er de nemme at forcere?

Låse: Er de tilstrækkeligt sikre, eller kan de nemt brydes op eller manipuleres?

Belysning: Er der tilstrækkelig belysning indenfor og udenfor, som kan forhindre en tyv i at skjule sig i mørket?

Efter vores gennemgang vil vi give dig råd og vejledning om, hvordan du kan styrke sikkerheden i dit hjem.

Låsesmed i København siden 1941

Låsespecialisten har eksisteret siden 1941. Med vores mange år i brnachen kan vi derfor tilbyde dig en hurtig, effektiv og skræddersyet service uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores medarbejdere består af erfarne folk, der har specialiseret sig i sikring af hjem, låseudskiftning m.fl.

Skulle du allerede have oplevet at have haft indbrud, anbefaler vi, at du kontakter os hurtigt muligt for et gratis sikkerhedstjek.

Vi forstår, hvor ubehageligt det er at have haft uvedkommende i dit hjem, og vi er sat i verden for at sikre, at dit hjem er beskyttet med de bedste sikkerhedsforanstaltninger tilgængelige på markedet.

Vi hjælper i hele København og omegn

Låsespecialist med hurtig og sikker service i hele København. Dækker Frederiksberg, Østerbro, Nørrebro, Rødovre og Søborg. Vi er altid klar til at hjælpe!

Kontakt os for et gratis sikkerhedstjek

Hvis du er usikkerheder om, hvorvidt du kan tage yderligere skridt for at forbedre sikkerheden i dit hjem, så er tvivlen unødvendig. Det er altid en klog beslutning at være proaktiv med hensyn til beskyttelse mod indbrud. Dem af os, der har oplevet ubudne gæster i vores hjem, ved, hvor ubehageligt det kan være, og det sidste, man har lyst til, er at skulle registrere, hvad der mangler til forsikringen.