Nørrebro Låsesmed

Låseservice på hele Nørrebro

Låsesmed med døgnvagt på Nørrebro

Skal du have opgraderet sikkerheden af din bolig på Nørrebro? Hos Låse-Specialisten er vi din lokale ekspert i låse-, overvågnings- og sikringsløsninger. Med rødder helt tilbage fra 1941 har vi hjulpet både lokale beboere men også forretninger på Nørrebro med deres låsesikkerhed. Med et fokus på videoovervågning, adgangskontroller, alarmer, pengeskabe, elektroniske låsesystemer, nøgler og meget mere, er vi din go to tyverisikrings-specialist.

Bliv ringet op

Skriv til os og vi ringer dig op hurtigst muligt

Låseservice på Nørrebro

Nørrebro er et pulserende kvarter med en skøn blanding af kultur, historie og hverdagsliv. Rigtig mange overser desværre, hvor let det kan være for en indbrudstyv at tvinge et ældre låsesystem op. Overvej derfor at få foretaget et sikkerhedstjek af din bolig af en autoriseret låsesmed. Vi forstår de unikke behov, som Nørrebros beboere og erhvervsdrivende har, og tilbyder specialiserede sikkerhedsløsninger, der passer til områdets karakter. Fra klassiske ejendomme til moderne boligkomplekser, har vi den rette løsning for dig.

Har du haft indbrud på Nørrebro?

Det kan være meget ubehageligt at have været udsat for indbrud.
Vores låsesmede er altid klar til at hjælpe dig med at få genskabt trygheden og sikkerheden i dit hjem, med de højeste former for sikkerhed der tilbydes på markedet.

Døgnåben Låsesmed på Nørrebro

Vi ved, hvor vigtigt det er at have en låsesmed, du kan stole på, især i nødsituationer. Derfor er vi altid klar til at assistere dig 24/7, hvis uheldet skulle være ude. Uanset om du har mistet dine nøgler, eller hvis låsen driller, er vi kun et opkald væk. Med vores centrale placering servicerer vi hele København herunder Nørrebro.

Døgnvagten kan kontaktes på telefon: 36 30 03 75

Låsesmed klarer alt i nøgler

Vi er certificeret hos Ruko’s sikringscenter, i den højeste klasse. Derfor kan vi udføre alt låsearbejde, både mekanisk og elektronisk, og ved installation af anlæg. Læs mere om vores anbefalede Kaba låsesystem her.

Vi hjælper i hele København og omegn

Låsespecialist med hurtig og sikker service i hele København. Dækker Frederiksberg, Østerbro, Nørrebro, Rødovre og Søborg. Vi er altid klar til at hjælpe!

Spørgsmål? Bare ring!

Har du nogle spørgsmål vedr. vores låsesmede er du altid velkommen til at kontakte os. 
Vi står klar ved telefonerne med ekspert råd og vejledning indenfor alt fra låsesikring til videoovervågning
Vi glæder os til at hører fra dig: 36 30 03 75

Spørgsmål? Bare ring!

Hvis du er i tvivl om at du kan gøre mere for at sikre dit hjem, så er du ikke i tvivl. Det kan altid betale sig at være på forkant med sikkerheden når det kommer til chancen for indbrud.
Os der har prøvet at have fremmede i hjemmet, ved hvor ubehageligt hjemmet kan føles efterfølgende, og det man mindst har overskud til er at gå registrere hvad der mangler til forsikringen.
Som sikkerhedseksperter har vi styr på de nyeste teknologier og metoder til at forhindre uvedkommende indtrængen i hjemmet og vil med glæde hjælpe dig med rådgivning og ekspertise.
Tag endelig kontakt til os og få en uforpligtende snak om sikkerheden i dit hjem 36 30 03 75, også hvis du bor i resten af København såsom Østerbro, Frederiksberg og omegn

Vi udfører et grundigt tjek af din bolig udefra, hvor vi tjekker modstandsdygtigheden af diverse låse, døre og vinduer, og hvad der kan gøres for at optimere sikkerheden i dit hjem.
Der kan for eksempel være at der skal udskiftes en lås i døren, til en mere sikker model, eller måske skal der en helt ny dør til.