Hvem er vi?

Låse-Specialisten John R. Hanson A/S er Danmarks ældste specialfirma indenfor låse- og sikringsbranchen. Siden virksomheden blev grundlagt i 1941, har vi gennemgået en ekspansiv udvikling, således at vi i dag er blandt de førende indenfor vores branche. Både vores administration, serviceafdeling og forretning er samlet på samme adresse. Vi har store udstillingslokaler med et bredt udsnit af de produkter vi forhandler. Firmaets målsætning er:

  • At være førende og skabende indenfor vores branche.
  • At kunne yde montørarbejde af højeste kvalitet.
  • At kunne tilbyde et stort og varieret produktudvalg.
  • At være konkurrencedygtige At være alsidige.

Vi er af låsefabrikken Ruko A/S klassificeret som sikringscenter i højeste klasse (rød), hvilket betyder at vi kan udføre alt servicearbejde indenfor fabrikkens produktudvalg, hurtigt og effektivt. Vi har, gennem mange år, udført både mekaniske og elektronisk låsearbejde ved installation af adgangskontrolanlæg. Gennem den stigende internationalisering, har vi i dag en veludviklet samhandel, både med de nordiske lande, og resten af Europa. Dette har til følge, at vi altid er vidende on den seneste udvikling af produkter indenfor vores branche. Hvis vi tidligt bliver indvolveret i en byggesag, er det vores erfaring, at mange penge og efterinstallationer spares, blandt ved at tage højde for senere brugers specifikke ønsker, både med hensyn til adgang, sikkerhed og kontrol. Vores konsulenter er faguddannede og har manges års praktisk erfaring. Så vi kan tilbyde Dem konsulentbistand, og afgive uforpligtende tilbud.

Vi har mange erfaringer med adgangskontrolalarmer, nøgler, overvågningstempler samt låsesystemer fra fx Kaba. Vi er din låsesmed i Valby, Storkøbenhavn & Frederiksberg.