Søborg Låsesmed

Låseservice i hele Søborg

Mangler du en låsesmed med døgnvagt i Søborg?

 

Hos Låse-Specialisten har vi mere end 80 års erfaring som låsesmed. Vi har eksisteret siden 1941, hvor vi har hjulpet både det private, offentlige institutioner, boligforeninger og mange andre med låseservice i hele København, herunder Søborg.

Bliv ringet op

Skriv til os og vi ringer dig op hurtigst muligt

Autoriseret låsesmed til borgerne i Søborg

Som autoriserede låsesmede i Søborg er vi dedikerede til at levere professionel låseservice af den højeste kvalitet. Vores omfattende erfaring gør os i stand til at tilbyde dig hurtig, effektiv og skræddersyet topkvalitetsservice. Vi har stået over for og løst utallige udfordringer i vores arbejde, hvilket gør os i stand til hurtigt at finde den mest optimale løsning for dig. Vi sætter stor pris på vores omdømme og udfører derfor vores låsearbejde i overensstemmelse med de højeste standarder.

Vores låsesmede er alle certificerede og har gennemført en omfattende 4-årig teknisk uddannelse for at opnå denne afgørende kvalifikation. Vi holder os konstant opdateret med de seneste teknologier og regler, så vores kunder altid kan drage fordel af den bedste service på markedet.

Låst ude i Søborg?

 

Står du i en situation, hvor du er blevet låst ude i Søborg, eller døren er smækket i efter dig? Hvis du har glemt eller mistet din nøgle eller har oplevet, at døren er lukket bag dig ved et uheld, så er hjælpen nær på alle hverdage. Desuden tilbyder vi også vores døgnservice om aftenen og i weekenderne, så du altid kan få den assistance, du har brug for.

Vores låseservice i Søborg står altid klar til at træde til, når uheldet er ude. Når du kontakter os, udfører vores udsendte låsesmed først en sikkerhedskontrol for at sikre, at du er en beboer af huset eller lejligheden, før vi åbner døren for dig. Vores mål er at sikre, at du får adgang til dit hjem på en sikker og skånsom måde. Selvfølgelig tager vi også alle nødvendige forholdsregler for at undgå skader på låsen eller døren, når vi udfører vores låseservice i Søborg.

Har du haft indbrud i Søborg?

Det kan være meget ubehageligt at have været udsat for indbrud.
Vores låsesmede er altid klar til at hjælpe dig med at få genskabt trygheden og sikkerheden i dit hjem, med de højeste former for sikkerhed der tilbydes på markedet.

Døgnåben Låsesmed i Søborg

Uheldet opstår desværre ikke altid i løbet af dagen, og derfor er vi tilgængelige og klar til at træde til hele døgnet rundt, 24 timer i døgnet. Vi har en hurtig og effektiv respons, så du ikke behøver vente længere end nødvendigt.

Du kan kontakte vores døgnvagt på telefon: 36 30 03 75

Låsesmed klarer alt i nøgler

Vi er certificeret hos Ruko’s sikringscenter, i den højeste klasse. Derfor kan vi udføre alt låsearbejde, både mekanisk og elektronisk, og ved installation af anlæg. Læs mere om vores anbefalede Kaba låsesystem her.

Vi hjælper i hele København og omegn

Låsespecialist med hurtig og sikker service i hele København. Dækker Frederiksberg, Østerbro, Nørrebro, Rødovre og Søborg. Vi er altid klar til at hjælpe!

Spørgsmål? Bare ring!

Har du nogle spørgsmål vedr. vores låsesmede er du altid velkommen til at kontakte os. 
Vi står klar ved telefonerne med ekspert råd og vejledning indenfor alt fra låsesikring til videoovervågning
Vi glæder os til at hører fra dig: 36 30 03 75

Spørgsmål? Bare ring!

Hvis du er i tvivl om at du kan gøre mere for at sikre dit hjem, så er du ikke i tvivl. Det kan altid betale sig at være på forkant med sikkerheden når det kommer til chancen for indbrud.
Os der har prøvet at have fremmede i hjemmet, ved hvor ubehageligt hjemmet kan føles efterfølgende, og det man mindst har overskud til er at gå registrere hvad der mangler til forsikringen.
Som sikkerhedseksperter har vi styr på de nyeste teknologier og metoder til at forhindre uvedkommende indtrængen i hjemmet og vil med glæde hjælpe dig med rådgivning og ekspertise.
Tag endelig kontakt til os og få en uforpligtende snak om sikkerheden i dit hjem 36 30 03 75, også hvis du bor i resten af København eller Valby.

Vi udfører et grundigt tjek af din bolig udefra, hvor vi tjekker modstandsdygtigheden af diverse låse, døre og vinduer, og hvad der kan gøres for at optimere sikkerheden i dit hjem.
Der kan for eksempel være at der skal udskiftes en lås i døren, til en mere sikker model, eller måske skal der en helt ny dør til.