København Låsesmed

Låseservice i hele København

Mangler du en låsesmed med døgnvagt i København?

Er du bosat i København og mangler du en pålidelig låsesmed? Hos Låse-Specialisten i København er vi stolte af at være Danmarks ældste specialfirma inden for låse-, overvågnings- og sikringsbranchen. Vi har i over 80 år betjent en mangfoldighed af kunder i hovedstadsområdet – fra private boligejere til erhvervsvirksomheder, offentlige institutioner, boligforeninger og mange flere.

Bliv ringet op

Skriv til os og vi ringer dig op hurtigst muligt

Autoriseret låsesmed i København

Hos Låse-Specialisten er alle vores låsesmede autoriseret. Igennem tiden er vi stødt på og har løst utallige udfordringer med låse i hele København. Så uanset om du bor i en klassisk gammel bygning på Nørrebro eller en moderne lejlighed i Sydhavnen, kan vores låsesmede i København hjælpe dig. Med otte årtier i branchen har vi stødt på alle typer af låseudfordringer, og har udviklet specifikke løsninger for hver enkel. Vores team af eksperter kan rådgive om den optimale sikkerhedsløsning, der passer præcis til din boligtype og dine individuelle behov.

Bor du i København og er smækket ude? Tilkald Låsespecialisten

Står du i en situation, hvor du er låst ude i København eller er døren smækket i efter dig? Hvis du har glemt eller mistet din nøgle, eller du er blevet låst ude ved et uheld, kan vi træde til og hjælpe dig alle hverdage. Desuden har vi vores døgnservice til rådighed om aftenen og i weekenderne, specielt for dig i København.

Vores låseservice i København holder altid åbent og er klar til at rykke ud, når uheldet er ude. Når du ringer til os, udfører vores udsendte låsesmed først et sikkerhedstjek for at sikre, at du er beboer af huset eller lejligheden, før vi låser døren op. Vores mål er at sikre, at du får adgang til dit hjem på en tryg og pålidelig måde. Selvfølgelig sørger vi også for, at hverken lås eller dør lider skade, når vi udfører vores låseservice i København.

Er du smækket ude i København, så ring straks til os

Døgnåben Låsesmed i København

Som eksperter inden for sikkerhed er vi velbevandrede i de seneste teknologier og metoder til at forhindre uønsket adgang til dit hjem. Vi står klar til at yde rådgivning og ekspertise for at beskytte din bolig. Tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende samtale om sikkerheden i dit hjem på telefonnummer 36300375.

Vi udfører en omfattende sikkerhedsvurdering af din bolig udefra, hvor vi nøje undersøger modstanden i de forskellige låse, døre og vinduer. Vi identificerer også eventuelle forbedringsmuligheder for at optimere sikkerheden i dit hjem. Dette kan inkludere udskiftning af en eksisterende lås med en mere sikker model eller endda installationen af en helt ny dør, hvis det er nødvendigt for at øge beskyttelsen.

Vi hjælper i hele København og omegn

Låsespecialist med hurtig og sikker service i hele København. Dækker Frederiksberg, Østerbro, Nørrebro, Rødovre og Søborg. Vi er altid klar til at hjælpe!

Elektronisk låsesystem i København

Med et elektronisk låsesystem anvender man ikke klassiske nøgler; i stedet benytter man nøglebrikker eller mobiltelefonen, som placeres på en sensor ved døren. En af fordelene ved et elektronisk låsesystem er, at det nemt kan udvides med flere nøglebrikker efter behov og tilkobles flere mobiltelefoner. Samtidig, hvis man mister sin nøglebrik, kan denne slettes fra systemet, så den ikke kan bruges igen.

Elektroniske låsesystemer kan både bruges i private hjem, men også i boligforeninger, boligselskaber og virksomheder. Derudover findes der også elektroniske låse med Smart Locks, hvor du kan låse op med fingeraftryk, kodetastatur eller smartphone.

Hos Låsespecialisten har vi stor erfaring med elektroniske låsesystemer og har installeret det for mange kunder i hele København. Lige nu kan vi montere et elektronisk låsesystem hjemme hos dig i København fra kun 4.500 kr. Læs mere om vores elektroniske låsesystem og bestil det hos os.

 

Spørgsmål? Ring til os!

Hvis du har usikkerheder om, hvorvidt du kan tage yderligere skridt for at forbedre sikkerheden i dit hjem, så er tvivlen unødvendig. Det er altid en klog beslutning at være proaktiv med hensyn til beskyttelse mod indbrud. Dem af os, der har oplevet ubudne gæster i vores hjem, ved, hvor ubehageligt det kan være, og det sidste, man har lyst til, er at skulle registrere, hvad der mangler til forsikringen.

Har du nogle spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os. 
Vi står klar ved telefonerne med ekspert råd og vejledning indenfor alt fra låsesikring til videoovervågning
Vi glæder os til at hører fra dig: 36 30 03 75