Frederiksberg Låsesmed

Låseservice på hele Frederiksberg

Mangler du en låsesmed med døgnvagt på Frederiksberg?

Er du bosat på Frederiksberg og mangler du en pålidelig låsesmed? Hos Låse-Specialisten har vi mange års erfaring. Vi er faktisk Danmarks ældste inden for låsebranchen og sikringsbranchen, og har drevet virksomhed siden 1941. 
Vi står til rådighed for både det private, offentlige institutioner, boligforeninger og meget mere. Kontakt os med det samme!

Bliv ringet op

Skriv til os og vi ringer dig op hurtigst muligt

Som autoriseret låsesmede udfører vi låseservice af højeste kvalitet

Med baggrund i vores mange års erfaring, tilbyder vi dig hurtig, effektiv og individuel service af topkvalitet. Der er ikke det problem vi ikke er stødt på før, hvilket gør vi hurtigt kan finde den mest optimale løsning for dig. 

Vores gode omdømme betyder alt for os, og derfor udfører vi vores låsearbejde efter de højeste standarder.  Vores låsesmede er alle sammen certificerede, hvilket vil sige at de har taget en 4-årig teknisk uddannelse for at opnå denne certificering.  Vi er altid opdateret inden for de nyeste teknologier og regler, så vores kunder altid kan få tilbudt den højeste service på markedet.

Som låsesmede kommer vi nogle gange ud til delikate situationer, hvilket vi håndterer diskret, effektivt professionelt.

Låst ude på Frederiksberg eller døren smækket efter dig?

Hvis du er blevet låst ude pga. at du har glemt eller mistet din nøgle eller hvis døren er smækket efter dig, så kan vi hjælpe dig alle hverdage. 

Derudover så om aftenen og i weekenderne har vi vores døgnservice, som altid står til rådighed. Vores låseservice på Frederiksberg har altid åbent, og står klar til at rykke ud, hvis uheldet er ude. 

Vores udsendte låsesmed udfører et sikkerhedstjek for at sikre os at personen der ringer efter os, er beboer af huset eller lejligheden, inden vi lukker døren op. 
Når vi låser din dør op, sørger vi selvfølgelig for at der ikke kommer skader på låsen eller døren.

Døgnåben Låsesmed på Frederiksberg

Uheldet sker uheldigvis ikke altid i dagtimerne, så derfor er vi klar til at rykke ud alle døgnets 24 timer. Vi er hurtige og effektive, så du skal vente mindst muligt.

Døgnvagten kan kontaktes på telefon: 36 30 03 75

Låsesmed klarer nøglerne

Vi er certificeret hos Ruko’s sikringscenter, i den højeste klasse. Derfor kan vi udføre alt låsearbejde, både mekanisk og elektronisk, og ved installation af anlæg. Læs mere om vores anbefalede Kaba låsesystem her.

Vi hjælper på hele Frederiksberg og omegn

Låsespecialist med hurtig og sikker service i hele København. Dækker Frederiksberg, Østerbro, Nørrebro, Rødovre og Søborg. Vi er altid klar til at hjælpe!

Elektronisk låsesystem på Frederiksberg

Elektroniske låsesystemer kan både bruges i private hjem, men også i boligforeninger, boligselskaber og virksomheder. Derudover findes der også elektroniske låse med Smart Locks, hvor du kan låse op med fingeraftryk, kodetastatur eller smartphone.

Med et elektronisk låsesystem anvender man ikke klassiske nøgler; i stedet benytter man nøglebrikker eller mobiltelefonen, som placeres på en sensor ved døren. En af fordelene ved et elektronisk låsesystem er, at det nemt kan udvides med flere nøglebrikker efter behov og tilkobles flere mobiltelefoner. Samtidig, hvis man mister sin nøglebrik, kan denne slettes fra systemet, så den ikke kan bruges igen.

Hos Låsespecialisten har vi stor erfaring med elektroniske låsesystemer og har installeret det for mange kunder på Frederiksberg. Læs mere om vores elektroniske låsesystem, priser og montering, og bestil det hos os.

 

Spørgsmål? Ring til os!

Hvis du har usikkerheder om, hvorvidt du kan tage yderligere skridt for at forbedre sikkerheden i dit hjem, så er tvivlen unødvendig. Det er altid en klog beslutning at være proaktiv med hensyn til beskyttelse mod indbrud. Dem af os, der har oplevet ubudne gæster i vores hjem, ved, hvor ubehageligt det kan være, og det sidste, man har lyst til, er at skulle registrere, hvad der mangler til forsikringen.

Har du nogle spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os. 
Vi står klar ved telefonerne med ekspert råd og vejledning indenfor alt fra låsesikring til videoovervågning
Vi glæder os til at hører fra dig: 36 30 03 75