Frederiksberg Låsesmed

Låseservice på hele Frederiksberg

Mangler du en låsesmed med døgnvagt på Frederiksberg?

Hos Låse-Specialisten har vi mange års erfaring. 
Vi er faktisk Danmarks ældste inden for låsebranchen og sikringsbranchen, og har drevet virksomhed siden 1942. 
Vi står til rådighed for både det private, offentlige institutioner, boligforeninger og meget mere.

Bliv ringet op

Skriv til os og vi ringer dig op hurtigst muligt

Som autoriseret låsesmede udfører vi professionel låseservice af højeste kvalitet

Med baggrund i vores rige erfaring, tilbyder vi dig hurtig, effektiv og individuel service af topkvalitet.Der er ikke det problem vi ikke er stødt på før, hvilket gør vi hurtigt kan finde den mest optimale løsning for dig.  Vores gode omdømme betyder alt for os, og derfor udfører vi vores låsearbejde efter de højeste standarder.  Vores låsesmede er alle sammen certificerede, hvilket vil sige at de har taget en 4-årig teknisk uddannelse for at opnå denne certificering.  Vi er altid opdateret inden for de nyeste teknologier og regler, så vores kunder altid kan få tilbudt den højeste service på markedet.

Som låsesmede kommer vi nogle gange ud til delikate situationer, hvilket vi håndterer diskret, effektivt professionelt. 

Låst ude på Frederiksberg eller døren smækket efter dig?

Hvis du er blevet låst ude pga. at du har glemt eller mistet din nøgle eller hvis døren er smækket efter dig, så kan vi hjælpe dig alle hverdage. 
Derudover så om aftenen og weekenderne har vi vores døgnservice, som altid står til rådighed
Vores låseservice på Frederiksberg har altid åbent, og står klar til at rykke ud, hvis uheldet er ude. 

Vores udsendte låsesmed udfører et sikkerhedstjek for at sikre os at personen der ringer efter os, er beboer af huset eller lejligheden, inden vi lukker døren op. 
Når vi låser din dør op, sørger vi selvfølgelig for at der ikke kommer skader på lås eller dør.

Har du haft indbrud på Frederiksberg?

Det kan være meget ubehageligt at have været udsat for indbrud.
Vores låsesmede er altid klar til at hjælpe dig med at få genskabt trygheden og sikkerheden i dit hjem, med de højeste former for sikkerhed der tilbydes på markedet.

Døgnåben Låsesmed på Frederiksberg

Uheldet sker uheldigvis ikke altid i dagtimerne, så derfor er vi klar til at rykke ud alle døgnets 24 timer. Vi er hurtige og effektive, så du skal vente mindst muligt.

Døgnvagten kan kontaktes på telefon: 36 30 03 75

Låsesmed klarer alt i nøgler

Vi er certificeret hos Ruko’s sikringscenter, i den højeste klasse. Derfor kan vi udføre alt låsearbejde, både mekanisk og elektronisk, og ved installation af anlæg. Læs mere om vores anbefalede Kaba låsesystem her.

Låst ude i Frederiksberg?

Låst ude ?  Glemt eller mistet nøglen? Så kan vi hjælpe dig. Vores låseservice gælder døgnet rundt, så vi altid kan rykke ud, hvis uheldet er ude.

Spørgsmål? Bare ring!

Har du nogle spørgsmål vedr. vores låsesmede er du altid velkommen til at kontakte os. 
Vi står klar ved telefonerne med ekspert råd og vejledning indenfor alt fra låsesikring til videoovervågning
Vi glæder os til at hører fra dig: 36 30 03 75

Spørgsmål? Bare ring!

Hvis du er i tvivl om at du kan gøre mere for at sikre dit hjem, så er du ikke i tvivl. Det kan altid betale sig at være på forkant med sikkerheden når det kommer til chancen for indbrud.
Os der har prøvet at have fremmede i hjemmet, ved hvor ubehageligt hjemmet kan føles efterfølgende, og det man mindst har overskud til er at gå registrere hvad der mangler til forsikringen.
Som sikkerhedseksperter har vi styr på de nyeste teknologier og metoder til at forhindre uvedkommende indtrængen i hjemmet og vil med glæde hjælpe dig med rådgivning og ekspertise.
Tag endelig kontakt til os og få en uforpligtende snak om sikkerheden i dit hjem 36 30 03 75, også hvis du bor i resten af København eller Valby.

Vi udfører et grundigt tjek af din bolig udefra, hvor vi tjekker modstandsdygtigheden af diverse låse, døre og vinduer, og hvad der kan gøres for at optimere sikkerheden i dit hjem.
Der kan for eksempel være at der skal udskiftes en lås i døren, til en mere sikker model, eller måske skal der en helt ny dør til.